Circuite.info

Florin Popescu – Ghid de turism

Sa ne imprietenim pe Facebook!

Aparitii media

De-a lungul timpului, am avut ocazia sa apar in diverse materiale, stiri si emisiuni atat la televizor cat si in presa scrisa.

Spirit antreprenorial

De cativa ani, am deschis propria mea agentie de turism. Este o franciza  a unuia dintre cei mai mari turoperatori din Romania, Paralela 45! Va astept cu drag sa va consiliez in alegerea vacantei ideale!

Blog de travel

In timpul liber mai scriu. Evident despre turism. Blogul meu imi poarta numele Florin-Popescu.ro si daca sunteti interesati de articolele scrise de mine, va invit sa vizitati blogul apasand butonul de mai jos

Travel Tips & Tricks

Nu de foarte mult timp am creeat si un Canal de Youtube in care editez mici video-uri de prezentare ale unor destinatii turistice cunoscute sau a unor destinatii mai putin cunoscute. Daca veti considera de folos aceste video-uri, va rog sa apasati butonul Subscribe si sa lasati un comentariu!

Descopera lumea!

"Iubesc turismul, iubesc ceea ce fac si nu pot face altceva! Daca esti pasionat de calatorii si vrei sa mergi alaturi de mine in tara sau in strainatate, sunt la un mesaj distanta!"
Florin Popescu
Ghid de turism

Da-mi un mesaj!

Distribuie:
Telefon: 0724514592